Anmeldelser

Den Danske Klavertrio 23.maj 2017
Anmeldt i Nordjyske. "Fin sæsonstart i vildmosen..."
Læs anmeldelsen her

Mira Kvarteten 4.september 2016
Anmeldt i Nordjyske. "En dejlig koncert..."
Læs anmeldelsen her

Trio Con Brio 22.maj2016
Anmeldt i Nordjyske. "Unik indlevelse og forståelse"
Læs anmeldelsen her

Den Danske Strygekvartet 8.september 2015.
Anmeldt i Nordjyske. "Eminent kvartet lukkede i Vildmosen"
Læs anmeldelsen her

Poul Elming, tenor. Arne Jørgen Fæø, piano, 22. juni 2014.
Anmeldt i Nordjyske. "Liv og lystighed i mosen"
Læs anmeldelsen her

Den Danske Strygekvartet 1.september 2013.
Anmeldt i Nordjyske. “Ravgyldent Kvartetspil”
Læs anmeldelsen her…

Trio con BrioKoncert 26.maj 2013.
Anmeldt i Nordjyske. “…magien indfandt sig med Soo-Jins rene melodispil…
Læs anmeldelsen her…

Nigthingale String Quartet: R. Langgaard, W.A. Mozart og Brahms
Koncert anmeldelse i Nordjyske d.4.september 2012 “…de har det talent og de ambitioner, der kræves.” Concerto Copenhagen: Telemann, Vivaldi, Bach Koncert anmeldelse i Østhimmerlands Folkeblad d.4.september 2012 “”…en fantastisk oplevelse som jeg nød fuldt ud og sent vil glemme.”
Læs hele koncertanmeldelsen.

Orpeus Quartet: Schubert, Beethoven, Debussy
Koncert anmeldelse i Nordjyske d.6.september 2011
“En sådan koncert er en gave fra musikerne til det privilegerede publikum, lige som værkerne er komponisternes gave til skabende, udøvende musikere.”

Anna Gourari
Koncert anmeldelse i Nordjyske d.15.august 2011
“Ordet “gnistrende”, som er blevet brugt om den tatarstanske pianist Anna Gourari, skulle vise sig at være ganske dækkende for hendes spillestil og musikalske temperament. Men hendes musikalitet rummede meget andet og mere end blot en lydefri teknik og overdådig klangbehandling.”

Trio con Brio
Koncert med Trio con Brio, anmeldt i Nordjyske d.17.maj 2011
“…og i søndags lagde så folkene i Vildmosen ud med den første af i alt seks koncerter i sommerens løb, et brag af slagsen med ingen ringere end Trio con Brio.” Læs hele koncertanmeldelsen

Shirinyans chopinske fristelser
Koncert med Mariana Shirinyan, anmeldt i Nordjyske d.24.august 2010
“Vi kan prise os lykkelige over, at den unge armensk-fødte Marianna Shirinyan nu i flere år har været etableret i dansk musikliv, og at hun også med jævne mellemrum bliver hentet til det nordjyske…” Læs hele koncertanmeldelsen

Lydhørt og afstemt
Koncert med Elisabeth Westenholz, klaver, Nikolai Madojev, violin og Kim Bak-Dinitzen, cello anmeldt i Nordjyske d.10.august 2010
“Elisabeth Westenholz, der åbnede den første sæson med koncerter i Vildmosen, var også på programmet her i Bodil Bachs 2. sæson. Denne gang var hun i selskab med den fremragende armenske violinist Nikolai Madojan og solocellist fra Det Kongelige Kapel, Kim Bak-Dinitzen…” Læs hele koncertanmeldelsen

Rystet, forført og løftet
Koncert med Trio con Brio anmeldt i Nordjyske d. 8 sept. 2009
“Kammermusikelskere har i år fået en ny oase på gården hos Bodil og Gert lidt syd for Dokkedal med havudsigt over Kattegat. Den gamle lade er gennemrenoveret og ombygget til en fin, lys koncertsal, der mageligt rummer 100 publikummer, og sommeren igennem har de lanceret en stribe kunstnere, der omfatter Elisabet Westenholz med strygere, Charlotte Hjørringgaard, Ulla Henningsen, Mira, Gislinge og senest Trio con Brio…” Læs hele koncertanmeldelserne her og her.